Partajare și Colaborare
Partajează-ți proiectul cu colegii de echipă. Invită prin email, atribuie roluri și colaborați în timp real.
Invită alte persoane în spațiul tău de lucru pentru a putea vizualiza, edita sau ajuta la construirea aplicației alături de tine. Persoanele invitate primesc acces la toate proiectele din spațiul tău de lucru, nu doar la cel deschis în acel moment.
Partajează un proiect
Secțiune intitulată „Partajează un proiect”- Deschide proiectul tău în builder
- Apasă butonul Share din bara de instrumente
- Introdu o adresă de email
- Apasă Enter sau click pe iconița de trimitere care apare lângă câmpul de email
Persoana invitată primește un email cu un link pentru a se alătura spațiului tău de lucru și a accesa proiectul.
De asemenea, poți apăsa Copy invite link în partea de jos a ferestrei Share pentru a obține un link de invitație partajabil. Oricine îl deschide poate intra în spațiul tău de lucru — i se va solicita mai întâi să se autentifice sau să creeze un cont gratuit.
Când inviți pe cineva, acesta se alătură cu acces de editare. În fereastra Share, nivelul de acces al fiecărui membru este afișat sub forma unuia dintre cele trei etichete:
| Etichetă | Ce pot face |
|---|---|
| Owner | Acces complet, plus gestionarea facturării și ștergerea proiectelor |
| Can edit | Efectuează modificări în aplicație folosind chat-ul AI și editorul vizual |
| Can view | Vizualizează previzualizarea aplicației (doar citire) |
Administratorii spațiului de lucru sunt afișați ca Can edit în această fereastră. Toți membrii noi primesc acces de editare implicit.
Gestionează colaboratorii
Secțiune intitulată „Gestionează colaboratorii”Fereastra Share listează toate persoanele cu acces și invitațiile în așteptare:
- Members — numele, emailul, avatarul și nivelul de acces ale fiecărei persoane (Owner / Can edit / Can view)
- Pending invitations — invitații care nu au fost acceptate încă
Pentru a schimba rolul cuiva sau a-l elimina, mergi la Settings → Members. Fereastra Share în sine nu include controale pentru schimbarea rolului sau eliminarea membrilor.
Partajează un link
Secțiune intitulată „Partajează un link”Dacă aplicația ta este publicată, apasă Share preview în fereastra Share pentru a copia URL-ul live și a-l distribui oricui. URL-ul publicat este public — nu este necesară nicio invitație pentru a vizualiza site-ul live.
Cum funcționează colaborarea
Secțiune intitulată „Cum funcționează colaborarea”Fiecare colaborator are propriile thread-uri de chat AI. Modificările tuturor colaboratorilor ajung în același codebase. Pentru a coordona proiectele mari:
- Folosește thread-uri separate pentru funcționalități diferite
- Folosește istoricul versiunilor pentru a urmări cine a modificat ce
- Comunică în chat — AI-ul vede toate modificările de cod committed
Întrebări frecvente
Secțiune intitulată „Întrebări frecvente”Pot mai multe persoane să editeze în același timp?
Fiecare persoană lucrează în propria sesiune de builder. Modificările sunt committed în același repository, deci coordonați-vă pentru a evita editarea simultană a acelorași fișiere.
Pot invita pe cineva care nu are un cont Proyecta?
Când inviți prin email, persoana respectivă va fi îndemnată să creeze un cont gratuit Proyecta pentru a accepta invitația.
Câte persoane pot invita?
În prezent poți invita un număr nelimitat de colaboratori. Limitele bazate pe locuri vor fi introduse într-o actualizare viitoare.