Ga naar inhoud

Teamgenoten

Nodig teamgenoten uit om samen te werken aan projecten binnen je workspace.

Nodig teamgenoten uit in je workspace zodat ze kunnen samenwerken aan apps.

Je kunt ook afzonderlijke projecten rechtstreeks vanuit de builder delen — zie Delen & Samenwerken.

  1. Ga naar Settings
  2. Navigeer naar het gedeelte Team Members
  3. Voer hun e-mailadres in
  4. Klik op Invite

Ze ontvangen een e-mail om lid te worden van je workspace. Uitgenodigde teamgenoten worden toegevoegd als Members — het uitnodigingsformulier bevat nog geen rolkiezer, en rollen kunnen momenteel niet worden gewijzigd of teamgenoten kunnen niet worden verwijderd via dit scherm. Gedetailleerde roltoewijzing is binnenkort beschikbaar.

Teamleden hebben gezamenlijk toegang tot projecten binnen de workspace. Elke persoon kan:

  • Elk project openen in de builder
  • Met de AI chatten om wijzigingen aan te brengen
  • Inhoud en lay-out in de app bewerken
  • Updates publiceren
Rol Kan
Viewer Apps alleen bekijken
Member Apps bekijken en bewerken (de standaard voor uitgenodigde teamgenoten)
Admin Alles + teaminstellingen beheren
Owner Alles

Kunnen teamgenoten tegelijkertijd aan hetzelfde project werken?

Elke builder-sessie werkt op de codebase van het project. Meerdere teamgenoten kunnen aan hetzelfde project werken, maar gelijktijdig bewerken kan conflicten veroorzaken. De gespreksgeschiedenis helpt bij het coördineren van het werk.

Hoeveel teamgenoten kan ik hebben?

Limieten voor het aantal seats worden momenteel niet gehandhaafd — alle abonnementen kunnen onbeperkt teamgenoten uitnodigen.

Kan iemand lid zijn van meerdere workspaces?

Ja. Gebruikers kunnen tot meerdere workspaces behoren en daartussen wisselen.